×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Pugen un 8 per cent alguns dels preus públics d’Educació i Cultura

L’Ajuntament de Mataró puja el preu d’alguns serveis de l’àmbit educatiu i cultural. Així ho ha aprovat el govern mataroní durant el Ple Municipal d’aquest mes de juny que ha confirmat que activitats concretes com alguns cursos d’instrument individual de l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) per a adults o algunes de les activitats formatives específiques del Centre de Formació Tres Roques incrementaran el seu preu el proper curs en un 8 per cent. Una xifra que equival, segons el regidor d’Administració, Juan Carlos Jerez, a la pujada dels principals tributs municipals.  

Jerez també ha explicat que hi ha altres activitats d’aquests dos àmbits que “s’han de dimensionar” i que per aquest motiu, també s’apugen. Aquests però, al voltant de l’IPC de l’any passat, és a dir, un 2,1 per cent.

Jerez ha recordat que s’han congelat els preu públics de caire més social com les escoles bressol, considerades servei essencial, i s’han creat tarifes per a formats online o semipresencials de cursos a l’EMMM, l’Aula de Teatre, el Centre de Formació Tres Roques i l’Escola d’Adults.

Informa: M.Gómez