Protesta contra la prohibició d’homenatjar els polítics empresonats i exiliats

La Junta Electoral Provincial prohibeix fer actes a favor dels polítics empresonats i exilitats durant la campanya electoral

El Consell Local per la República i l'Assemblea Nacional Catalana de Mataró han organitzat aquest dilluns al vespre una concentració davant l'Ajuntament com a resposta a la decisió de la Junta Electoral Provincial de denegar tots aquells actes a favor dels polítics empresonats i exiliats durant la campanya electoral.

L'Assemblea Nacional Catalana ha mantingut tots els actes de suport i homenatge malgrat la resolució de la JEP que els obligava a desconvocar les seves mobilitzacions periòdiques. Des de Mataró han volgut donar suport a l’ANC instant a desobeir aquesta decisió que, diuen, ataca directament a la llibertat d'expressió i la llibertat política. Escoltem a Rosa Maria Ros, secretària nacional de l'ANC i Jaume Marquilles, membre del Grup Impulsor del Consell Local per la República.

Des del Consell per la República es convida a tothom a sumar-se a la pròxima trobada, que serà el dilluns 8 de febrer.

En el seu comunicat també han posat de manifest que la JEP es va referir als polítics empresonats com a presos polítics en la seva resolució judicial.