Primàries Mataró ja té reglament i comitè electoral

Primàries Mataró

Nou pas endavant de Primàries Mataró, la iniciativa nascuda després de la falta d’unitat dels partits sobiranistes per presentar una llista conjunta de cara a les municipals.

Can Palauet ha estat l’escenari de l’Assemblea Constituent que l’entitat ha portat a terme. S’hi ha aprovat el reglament i el comitè electoral que determinaran l’estructura per desenvolupar les primàries de cara a les eleccions municipals del 25 de maig. S’han basat en el programa marc de Primàries Catalunya, que impulsa el mateix moviment a diverses capitals catalanes.

Primàries Mataró compta a dia d’avui amb prop de 650 electors. Es tracta d’una eina que pretén formar una candidatura transversal sobiranista escollida a partir dels electors, que també seran els que votaran el programa electoral. Els seus promotors estan molt satisfets per l’evolució del procés que els portarà a les municipals.

El comitè electoral de Primàries Mataró serà presidit per Joan Sánchez amb Mercè Feliu a la vicepresidència. Josep Mañach ha estat escollit secretari mentre que Carme Rigola i Jordi Comas actuaran com a vocals.

Informa: O.Debat/ J.Peñaranda