Primàries Catalunya tanca campanya a Mataró

Primàries Catalunya ha posat el punt i final a la seva campanya aquest divendres a Mataró. Una cita que ha servit per tancar la campanya de la que ha estat la tercera onada de municipis que han passat per aquest procés de primàries. El Foment Mataroní ha estat escenari d’aquest acte en el que hi ha intervingut Anna Arqué, portaveu de primàries de Catalunya, que ha destacat que una nova llista independentista representa un reforç a l’espectre independentista. És una manera, assegura, d’afrontar la realitat de tota aquella gent descontenta i decebuda i impedir que quedin sense representació.

A Mataró són més de 850 persones que s’han escrit com a electors i que per tant han tingut veu i vot a l’hora d’escollir la llista aquest dissabte. Des de la plataforma impulsora de Primàries a Mataró asseguren que estan molt satisfets de la rebuda que ha tingut aquesta nova idea de fer política al conjunt de Catalunya, però especialment a la capital del Maresme. 

Cada un dels electors ha pogut triar, per via telemàtica o presencial a la nova seu de l’Assemblea Nacional Catalana, 9 candidats entre els 25 que s’han presentat per encapçalar la llista que sortirà d’aquest procés.

 

Informa: L.Barroso