Pintades a la seu del PSC de Mataró i Maresme

L’entrada de la seu del PSC de Mataró i el Maresme va quedar tenyida ahir a la tarda de pintades grogues i blanques. Així ho ha denunciat el partit a través de les xarxes socials. Un acte que els socialistes qualifiquen com “un atac tan execrable com inútil” i que asseguren que els “fa més forts i valents”. A banda de les pintades, també es va penjar una pancarta davant de la seu on es podia llegir “PSOE: Còmplices de la reforma laboral. Tombem-la”.

El primer secretari del PSC de Mataró, Juan Carlos Jerez, a través de Twitter ha assegurat que “así se expresan los intolerantes que acusan a otros de lo que ellos son: fascistas. Pero nosotros, PSC Mataró i PSC Maresme, ganamos en las urnas”. Xesco Gomar, primer secretari dels socialistes al Maresme, també a través de Twitter, ha dit que “Hoy los radicales, totalitarios y supremaciatas han atacado nuestra sede del PSC de Mataró i PSC del Maresme. Ni nos callarán ni nos amedrentarán jamás!!”. Un acte que han condemnat executives del PSC d’altres municipis com també diversos polítics de Mataró.

Per la seva banda, Arran Mataró, també a través de les xarxes socials han publicat una piulada on acusen els socialistes de “Còmplices de la reforma laboral i de la misèria de moltes famílies de la ciutat”.