PIMEC fa una crida a recuperar l’estabilitat per no perjudicar més l’economia

aldarulls Barcelona

PIMEC fa una crida a restablir l’estabilitat política, econòmica i social a Catalunya el més aviat possible. La patronal de la petita i mitjana empresa remarca que està en contra de la sentència del procés condemnatòria dictada pel Tribunal Suprem. Ara bé, creuen que es tracta d’un problema polític i que s’ha de tornar quan abans millor a l’estabilitat. Tal i com ha remarcat el president de PIMEC Comerç, Carles Gironès, en el programa El Mirador de Mataró Audiovisual, els comerços i la indústria ja estan patint les conseqüències d’aquesta incertesa i, les pèrdues, aniran a més.

Gironès també fa una crida al diàleg i critica els partits polítics per no saber negociar. En el comunicat conjunt que han fet públic juntament amb Foment del Treball, Comissions Obreres i UGT consideren que, recuperar la normalitat institucional és bàsic per trobar solucions al conflicte polític que fa anys que dura.

I no només això, les principals patronals i sindicats de Catalunya veuen bàsic l’acord per establir solucions a les desigualtats econòmiques que viu la societat així com preparar-se per transformacions estructurals per afrontar la digitalització, la robotització o els reptes climàtics entre d’altres.

Informa: O.Debat