Moreno (PSC): "A Mataró li convé l'ampliació del Mataró Parc"

Mataró Parc

El PSC presentarà una proposta de resolució en el proper mes de juliol per a iniciar el procés per a l’ampliació del Mataró Parc. Una proposta que els socialistes han obert a la resta de la oposició i compten que tindrà un suport majoritari per a tirar-la endavant.

La regidora de Promoció Econòmica Núria Moreno ha presentat la proposta aquest dilluns al matí en roda de premsa. El PSC creu en l’ampliació del Mataró Parc, segons Moreno, d’acord amb els plans estratègics, com el Mataró 2022, que dibuixen el futur de la ciutat. L’objectiu és engegar un calendari el setembre de 2018 que posi en marxa un projecte llarg.

Un projecte d’ampliació però que estarà subjecte a diferents condicions més enllà dels accessos, l’aparcament o els llocs de treball de qualitat que ha de proposar Mataró Parc. El projecte ha de respectar el comerç i l’entorn i ha de millorar el teixit urbà. Segons el PSC, s’ha d’entendre el model comercial com un tot.

Una ampliació que en última instància també dependria de les Direccions Generals de comerç i Urbanisme de la Generalitat. En aquest sentit, l’Ajuntament treballa conjuntament amb la Generalitat per anar en una direcció única. L’alcalde David Bote i la mateixa regidora de Promoció Econòmica han mantingut una reunió en els últims dies.

Informa: O.Debat