Morales finalitza la campanya demanant el vot per una ciutat més feminista i verda

Amb un acte ple d'agraïments i aplaudiments, En Comú Podem Mataró ha posat fi a la seva campanya per les eleccions municipals que se celebren aquest diumenge.

Un acte que ha comptat amb el suport de la diputada al Congrés, Maria Freixanet, i la també candidata per les europees, Carme Rodríguez; qui ha volgut recordar als ciutadans "que aquest 26 de maig s'hi juguen, no només dues candidatures, sinó que també el marc pressupostari que determinarà el futur més proper".

L'alcaldable, Sergi Morales ha aprofitat la trobada per dirigir-se als votants i demanar que si alguna vegada perden el nord de quins són els seus orígens, els hi recordin, ja que "aquesta és l'essència del partit que aconseguirà el canvi tan desitjat per Mataró".

El candidat d'En Comú Podem Mataró també ha assegurat que des de la formació s'ha creat un manual de suport cap a la seva candidatura que a hores d'ara compta ja amb 60 candidats. Suport que ha quedat plasmat amb els diferents vídeos d'ànim que figures com Pablo Echenique i Ernest Urtasun han fet arribar per clausurar l'acte.

 

Informa: G.Jimeno / O.Batlle