Mor l’ex regidor i diputat mataroní, Remigi Herrero

Mor l’ex regidor i diputat mataroní, Remigi Herrero. Nascut a Rueda, Valladolid, fa 68 anys, Herrero ha mort a conseqüència d’un ictus.

Militant del PSC, Remigi Herrero va tenir una dilatada trajectòria política a l’Ajuntament de Mataró de 20 anys, del 1983 al 2003. Sempre en el govern i sempre al costat de l’alcalde Manuel Mas, Herrero va ser primer tinent d’alcalde i va ocupar les regidories d’Ensenyament, Policia Local i Cultura. També va ser diputat al Congrés durant un curt període de temps, de desembre de 1995 a gener de 1996, substituint la diputada Carme Figueras.

El partit socialista de Mataró, a través de Juan Carlos Jerez, primer secretari, ha volgut recordar la figura de Remigi Herrero com un home important dins de la història de l’Ajuntament de la ciutat així com pel partit que governa actualment.

Mestre de professió, Herrero va desenvolupar la seva trajectòria professional a l’Escola Tomás Viñas, l’actual institut escola Mar Mediterrània, al barri de Cerdanyola.

A finals de gener, Herrero es trobava de viatge al seu poble natal quan va patir un ictus. Va estar ingressat a l’hospital de Sòria. Després d’una recaiguda, Remigi Herrero  va ingressar a l’Hospital del Sagrat Cor de Barcelona, on ha mort aquest dimarts al migdia.

 

Tags: