Mor el regidor Joan Vinzo

Mataró decreta dos dies de dol oficial per la mort del regidor Joan Vinzo. L'Ajuntament celebra aquest dissabte a les 11 del matí un ple extraordinari i urgent per la mort de Vinzo. 
El funeral se celebra diumenge, a les 12 h, al Tanatori de Mataró. L'alcalde David Bote ha anunciat aquests dos dies de dol oficial, durant els quals les banderes del consistori i equipaments municipals onejaran a mig pal, a través de les xarxes. En el post publicat, l’alcalde s’excusa per no participar aquest cap de setmana dels actes als que havia confirmat la seva assistència i s’acomiada de Vinzo amb un “hasta pronto, amigo mio”. El primer secretari del PSC a Mataró, Juan Carlos Jerez, en paraules a “El Mirador” de Mataró Audiovisual l’ha qualificat com un gran professional, una persona excepcional i un dels pilars principals de l’equip de govern. També n’ha destacat el seu amor pels animals. 

El regidor mataroní Joan Vinzo ha mort aquesta matinada a l’edat de 48 anys. Pediatra de professió, Vinzo va entrar al consistori mataroní el 2015 de la mà del PSC, ocupant la regidoria de Benestar Social, Habitatge, Sanitat, Salut Pública, Consum i Gent Gran i la segona tinència d’alcaldia. També ha estat tercer vicepresident del Consell Comarcal del Maresme. Durant la seva etapa com a regidor destaca la seva tasca en la reclamació d'un millor finançament pel Consorci Sanitari del Maresme, en la gestió del servei d'acollida i recollida d'animals, en el que destaca la inauguració de la remodelació de Cal Pilé i també l'ordenança per la tinença d'animals domèstics. En la seva etapa professional prèvia, havia exercit de metge del servei de Neonatologia de l’Hospital de la Vall d’Hebron i de Pediatra a la Clínica Quirón. Des del 2013 també era adjunt a la Direcció d’Organització i sistemes d’Informació de la Gerència Territorial Metropolitana Nord de l’ICS.

Tags: