Montse Morón defensa una candidatura centrada en la transformació dels serveis socials

VOLEMataró apostarà per la transformació dels serveis socials de la ciutat. Així ho ha fet saber aquest cap de setmana la candidata a l'alcaldia, Montse Morón.

Un programa electoral que asseguren, ja porten "intentant implementar des de l'oposició" en aquest últim mandat i on ja s'ha aconseguit portar a terme mesures referents a l'àmbit de la mobilitat.

Algunes de les propostes presentades, en les que el partit pensa focalitzar, en especial, la seva atenció són la sanitat pública, la gent gran i la municipalització del transport públic.

Propostes que pensen ampliar el pròxim 17 de maig durant la presentació oficial del seu programa electoral.

Montse Morón assegura que "des de Mataró com a capital de la comarca, encara els queda molt per dir, molt a fer i molt a empènyer" i que aquesta candidatura suposa una oportunitat perfecte per solucionar tots aquells conflictes que preocupen a la ciutadania i que encara no s'han resolt en aquests últims quatre anys.

Per finalitzar l'acte que s'ha realitzat al Parc de Rocafonda, VOLEMataró ha llegit una sèrie de parlaments sobre medi ambient i feminisme; on Morón ha afirmat que són l'alternativa necessària per a la ciutat.

Una alternativa que té com a objectiu principal "lluitar pels drets de totes les dones i homes treballadors" que confien i confiaran en ells.

 

Informa: G.Jimeno / O.Batlle