Montse Morón, alcaldable per VOLEMataró – SOM Alternativa

Montse Morón ha estat ratificada com a cap de llista per VOLEMataró – SOM Alternativa. Les primàries efectuades pel partit en la darrera setmana han obtingut un total de 127 vots, el que representa un 96,95 per cent de participació tenint en compte que hi ha 131 persones adherides a la formació. Darrera de Morón, i com a resultat de la votació interna a la llista per les eleccions municipals, s’hi situa David Lloveras, el ja responsable de comunicació del partit i que ha acompanyat a Morón des de l'inici del projecte. En tercera posició José Antonio Lara seguit de Mari Carmen Domínguez, Manuel Conejo, Mari Carmen González i Adam Pardo. Una llista que Morón considera plena de “gent treballadora” i “de carrer”.

Des de la formació creuen que han crescut molt com a partit en aquesta legislatura. Asseguren que han demostrat la seva força al Ple Municipal, al carrer i atenent a les persones que s’han acostat al seu despatx. Les seves prioritats, diuen, continuen sent les mateixes i se centren en la defensa de l’habitatge, del sector de la immigració, la igualtat i la joventut entre d’altres temàtiques.

Amb aquesta ratificació Montse Morón se suma als grups municipals que ja han presentat alcaldable com el Partit dels Socialistes amb David Bote, el PDeCAT amb Míriam Nogueras o ERC amb Francesc Teixidó.

Informa: M.Gómez / L.Barroso