Miquel Àngel Martínez dimiteix com a president del Consell Comarcal del Maresme

Miquel Àngel Martínez

Miquel Àngel Martínez renuncia a la presidència del Consell Comarcal del Maresme. Una gravació, que ha sortit a la llum després de 7 anys i que vincula a Martínez amb l’ús de material municipal per a la reforma del seu jardí, ha estat el que ha desencadenat la situació. Martínez, alcalde de Sant Vicenç de Montalt per CiU, no ha renunciat però a l’alcaldia, ni a l’acta de regidor del municipi. Tot i reconèixer els fets, considera que ha estat víctima d’un parany i que tot plegat es deu a una conxorxa engegada des de dins del propi grup de govern o des de l’entorn del partit.

Miquel Àngel Martínez ha parlat aquest migdia davant els mitjans per fer pública aquesta renuncia. Durant aquesta compareixença ha explicat també la seva versió dels fets. Diu que la gravació és confusa, i que l’operari municipal que li va gravar, tenia les frases preparades per provocar una resposta en ell que l’acabés comprometent. De fet, els treballs del seu jardí els va fer aquest mateix operari, fora de les seves hores de jornada laboral. Va ser aquest el que va col·locar un total de 12 rajoles de propietat municipal al seu jardí, i quan ell se’n va assabentar tot i reprendre’l, no les va fer retirar. Segons Martínez, aquest va ser el seu principal error.

Ara, afirma Miquel Àngel Martínez, el que vol es centrar-se en la seva tasca a Sant Vicenç de Montalt i sobretot en esclarir tot el que ha passat per tal que la veritat surti a la llum. En aquest sentit afirma que des de l’executiva del partit s’estan investigant els fets. Paral·lelament Martínez haurà de fer front a una moció de censura a l’ajuntament del seu municipi, a l’espera de veure si aquesta prospera o no.

 

Informa: A.Gual/ O.Debat