Milers de mataronins han acudit ja a les urnes

Milers de persones han acudit ja  a aquesta hora a les urnes per emetre el seu vot i escollir qui volen que sigui el proper alcalde de la ciutat. Tot i que hi ha temps per votar fins a les 20h d’aquesta tarda, són molts els que ja s’han acostat als col·legis electorals. Els més matiners ho han fet a primera hora del matí quan han obert els col·legis. De tota manera, la majoria ha començat  a omplir les seus de votació a partir de mig matí. A llocs com Les Esmandies,  l’escola Joan Coromines, el Cor de Maria o el Centre Cívic Cabot i Barba s’hi han produït cues de votants. Els que han volgut parlar amb nosaltres han destacat la importància d’anar a votar. Uns perquè es mantingui el govern actual amb el que ja confien, els altres amb l’esperança que es produeixi un canvi a l’alcaldia i a la forma de governar Mataró.

Això sí, en el que estan d’acord els enquestats és que perquè es produeixi qualsevol de les situacions plantejades és molt important anar a votar. Una obligació per a alguns que dóna l’opció a poder qüestionar i criticar les polítiques del govern que hi hagi a la ciutat el proper mandat.

Pel que fa a les eleccions al Parlament Europeu, que també es celebren avui, els mataronins que ens han respòs consideren que la situació actual de Catalunya, amb polítics a la presó i amb un procés cap a la independència que esperen arribi a bon port, són decisives.

Avui a Mataró estan cridats a les urnes més de 87mil electors, tant per les municipals com per les europees.