Mataró vol reforçar la seguretat al passeig marítim durant Les Santes

Junta Seguretat

L’Ajuntament de Mataró va celebrar ahir una junta de seguretat extraordinària amb la presència del mou del nou Delegat Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernández.

La reunió era específica per a tractar dos temes. D’una banda, fer un balanç de seguretat a Les Santes, en la que es van produir agressions sexuals, i de l’altra, analitzar els recents casos de gihadisme que s’han produït a la ciutat. Bote destaca que, l’objectiu de les properes Santes és, poder garantir la mateixa seguretat als actes del Passeig Marítim, al mateix nivell que al centre de la ciutat.

En motiu de l’estada a Mataró del nou delegat del govern i, posteriorment a la junta de seguretat, Juli Fernàndez va tenir una reunió amb l’alcalde de Mataró David Bote.  En aquest sentit Fernàndez ha volgut manifestar l’interès de la Generalitat per saber quines són les necessitats dels ajuntament, especialment en ciutats importants com Mataró.

La junta de seguretat va comptar amb representants de la Policia Local, Els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.

Informa: O.Debat/ E.Andrés