Mataró vol formar part de la Mobile Week

Mataró està treballant per adherir-se a la propera edició del Mobile Week. Així ho va assegurar la regidora de Promoció de Ciutat, Núria Moreno, durant el Ple Municipal d’aquest mes de setembre. Ho va fer arran d’una Proposta de Resolució de Junts per Mataró en què, precisament, demanaven la inscripció de Mataró a aquest certamen. La Mobile Week és un esdeveniment vinculat al Mobile World Congress que vol proporcionar espais de debat i reflexió al voltant de la tecnologia i les necessitats socials, culturals i ètiques de les persones. La proposta de Mataró per formar part de la Mobile Week vincula la qualitat de vida i l’envelliment, amb la tecnologia i la participació ciutadana i implica a diverses entitats com el Tecnocampus, que és qui està liderant el projecte, el Consorci Sanitari del Maresme i la Fundació Hospital.

La Proposta de Resolució de Junts per Mataró, aprovada per unanimitat, demanava que la ciutat tingui un paper actiu en la revolució tecnològica i treballar per poder atraure a la ciutat empreses del sector tecnològic i digital. És per aquest motiu que la regidora de la formació Isabel Martínez considera una oportunitat única formar part de la Mobile Week, ja que a més pot permetre potenciar l’emprenedoria i el turisme de qualitat

Barcelona, Girona, Igualada, Lleida, Reus i Ribera d’Ebre han sigut els municipis en què aquest 2019 s’ha realitzat la primera edició de la Mobile Week. Per l’edició de l’any vinent, es vol ampliar a 15 els municipis o territoris que en formin part.

 

Informa: S.Ruiz