×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Mataró reclama prorrogar la Xarxa d’Impulsors en una Declaració Institucional

Logotip Garantia Juvenil

Mataró insisteix amb què la Generalitat prorrogui la Xarxa d’Impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. La Junta de Portaveus prèvia al Ple del mes de juny ha aprovat tirar endavant aquesta demanda impulsada pel PSC. Ells mateixos donen la possibilitat també d’incorporar una figura similar a la dels impulsors a les pròpies entitats durant el Programa de Garantia Juvenil fins el 2020. De fet, lamenten que no s’hagi prorrogat el programa i creuen que no fer-ho significa “deixar penjat” –asseguren- el jovent de la ciutat. En contra a la petició s’hi ha abocat frontalment els partits de CiU i ERC-MES, que han titllat la Declaració de cínica. 

En paral·lel a aquesta Declaració Institucional, la Junta de Portaveus també ha aprovat donar suport al cantant de rap Valtonyc i seguir apostant per la defensa de la llibertat d’expressió. Així la declaració assegura que “l’art expressat en qualsevol de les seves formes, com la literatura, la pintura, el teatre, el cinema o la música, no pot ser limitat per la seva ideologia ha de poder expressar-se amb un marge de llibertat ampli”. Des de la bancada dels socialistes l’han considerat una declaració “populista”. 

En la compareixença de premsa habitual hi ha faltat les formacions de Ciutadans, Volem Mataró, ICV-EUiA i PxC.

 

Informa: M.Gómez