×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Mataró i Generalitat volen col•laborar per rastrejar més ràpidament els casos de Covid-19

COVID-19

L'Ajuntament de Mataró i la Generalitat volen lluitar encara més de manera conjunta per detectar els casos positius per Covid-19 a la ciutat. Per això, i tal com ha explicat l'alcalde de Mataró, David Bote, les dues administracions volen fixar un conveni de col·laboració mútua per arribar a aquest fi.

La reunió també va servir perquè des de Mataró es traslladés a la Generalitat la preocupació per com les mesures preses a Barcelona i als municipis de l'Àrea metropolitana podrien afectar a la ciutat de Mataró.

Aquest anunci sorgeix després de la reunió mantinguda fa uns dies entre l'alcalde de Mataró i representants del Departament de Salut. Aquesta reunió va arribar després que Bote enviés una carta a la consellera del ram, Alba Vergés, on li demanava una trobada per fer seguiment de la Covid-19 a Mataró i per analitzar com afectarien la capital del Maresme les mesures preses per la Generalitat a Barcelona i a l'àrea metropolitana. En la missiva, Bote també alertava al Departament de Salut l'augment de casos positius de Covid-19 a la ciutat.

Informa: Ll.Arcal