Mataró fa front comú amb grans ciutats contra els talls de llum d’Endesa

Fa mesos que diverses ciutats metropolitanes pateixen talls continuats de subministrament elèctric en diferents barris

Mataró s’uneix amb altres capitals de l’àrea metropolitana com Sabadell, Sant Boi, Viladecans o Barcelona per pressionar la companyia elèctrica Endesa. Volen que millori la seva infraestructura després dels repetits talls de llum que s’han donat els últims mesos en diverses zones d’aquestes ciutats i que s’han allargat durant hores. L’Alcalde de Mataró, David Bote, s’ha reunit aquesta setmana amb alcaldes i representants dels ajuntaments de diverses ciutats de la província per traçar una estratègia conjunta per a que la qualitat del servei millori.

Un dels requeriments que es fa a la companyia elèctrica és que millori el seu servei de distribució a la província de Barcelona i, en general, a tota Catalunya. Alguns consistoris també han intercanviat informació per tal d’agilitzar els permisos d’obres que necessita Endesa per fer millores en les seves instal·lacions.

El conjunt d’alcaldes també ha demanat una reunió amb el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, per veure quin seguiment i diagnosi ha fet la Generalitat de la problemàtica.

 

Informa: O.Debat