Mataró destinarà 91,5 milions d’euros en inversions fins el 2023

L’Ajuntament de Mataró calcula que destinarà 91,5 milions d’euros en inversions en el mandat de govern fins el 2023. 69 d’aquests més de 91 milions d’euros són inversions realitzades pel propi Ajuntament mentre que la resta corresponen a empreses del Grup Ajuntament com PUMSA o Aigües de Mataró. Alguns d’aquests diners provenen de l’ajut d’altres administracions com la Unió Europea amb 10 milions d’euros o  la Diputació de Barcelona. El govern voldria que la Generalitat també fes una aposta clara per la ciutat de Mataró per tirar endavant temes com ara la millora de l’Hospital.

Pel que fa a les accions més destacades, aquestes inversions es traduiran en projectes concrets com el Pla d’Impuls del Centre, que comptarà amb una inversió d’un milió d’euros cada any fins el 2023. Tot i això, l’Alcalde David Bote, ha reconegut que la transformació del centre requerirà més temps fins a la seva finalització.

Alguns dels altres projectes contemplats són la transformació de la NII vinculat amb el sector Ivecco Pegaso o la transformació de l’àmbit comercial del Port i la seva nova connexió amb la ciutat. També la progressió del Pla de Mobilitat i Habitatge o el projecte del Parc Circular s’inclouen en el pla de Mandat que s’ha presentat aquest matí. Tot aquest conjunt d’accions tindran en compte la sostenibilitat.

A més de l’Alcalde David Bote, hi ha pres part el Segon Tinent d’Alcaldia Sergi Morales i el Regidor d’Administració i Bon Govern Juan Carlos Jerez.

Informa: O.Debat/ A.Gual