Mataró aprova inicialment el Pressupost Municipal per al 2018

Mataró aprova inicialment el Pressupost Municipal per al 2018

Mataró aprova inicialment el Pressupost Municipal per al 2018 amb els vots a favor del Govern (PSC) i C's; l’abstenció dels grups municipals de CiU, ERC-MES, VOLEMataró, PP, PxC i ICV-EUiA; i el vot en contra de la CUP. 
El Pressupost que planteja el govern és continuista i per això respecte al 2017 només s’apuja un 1,37 per cent, el que representa pràcticament 1,8 milions d’euros.
Pel que fa a l’endeutament, l’Ajuntament tanca aquest 2017 amb un deute de 121 milions d'euros. Un endeutament que aquest 2017 s’enfila al 90,40 per cent però que al 2018 es preveu reduir en pràcticament 7 punts.

En inversions l’Ajuntament planteja mantenir projectes com la reforma del Pati del Cafè Nou i l’Edifici de la Presó, el trasllat de la Biblioteca Popular Fundació Iluro, la implementació de l’administració electrònica de l’Ajuntament,  o continuar les millores en equipaments educatius i esportius. A més a més del compromís en seguir tirant endavant el projecte per a la reurbanització de la Ronda Cervantes fins a Sant Simó. Unes inversions que sumen més de 17 milions d’euros. 

Ordenances aprovades definitivament

Un ple extraordinari en què també van quedar aprovats de manera definitiva les taxes i preus públics pel 2018. La proposta d’ordenances definitiva congela els principals tributs.

 

Informa: M.Gómez/ O.Debat/ C.Mora