Martínez (ICV-EUiA): L’ampliació del Mataró Parc condicionaria el futur govern

Esteve Martínez

L’ampliació del Mataró Parc és una molt mala notícia per a la ciutat. Així ho assegura el Portaveu d’Iniciativa per Catalunya Esquerra Unida a l’Ajuntament de Mataró, Esteve Martínez, durant l’entrevista de balanç de mandat que porta a terme Mataró Audiovisual.

En primer lloc, Martínez retreu que la mesura condiciona el proper govern de Mataró. Pensa que es tracta d’una decisió  electoralista i que no és apropiada a tan sols dos mesos de les eleccions municipals. A més, recorda que la zona ja té problemes de mobilitat i medi ambient degut a l’alta congestió de vehicles.

Per últim, el líder de la formació ecosocialista referma que aquesta pròpia ampliació, es contradiu clarament amb les bases del Pla Mataró 2022 que ha de dibuixar el futur de la ciutat de Mataró. 

En relació a la difícil situació del comerç del centre de Mataró, Esteve Martínez recorda que, no només l’administració és la culpable i que, els mateixos comerciants, s’adonen que s’han d’adaptar als nou temps. El potencial i és, assevera, ja que un estudi de l’Ajuntament confirma un moviment d’uns 9 milions de persones l’any pels carrers del centre de la ciutat

Pel que fa al procés de transició que ha portat a un acord entre Iniciativa, els Comuns i Podem per  a les properes municipals, el regidor Esteve Martínez destaca que no ha estat fàcil, però que ell sempre ha defensat aquesta unitat. Ara, després de dos mandats, posa fi a la seva trajectòria política i marxa de l’ajuntament content d’haver contribuït la unió de les esquerres a Mataró.

Martínez destaca la responsabilitat del seu partit en les diverses situacions en que assegura que IVC-EUiA s’ha mostrat propositiva i ha posat sempre la ciutat al capdavant. Les entrevistes de balanç de mandat es poden recuperar al servei de televisió a la carta a MataroAudiovisual.cat

Informa: O.Debat