Martínez, decebut amb el paper d’alguns dels grups respecte el Codi de Conducta

Codi Conducta

El President de la Comissió Municipal Informativa sobre el Codi de Conducta i Bon Govern a l’Ajuntament de Mataró, Esteve Martínez, molt decebut amb el paper d’alguns dels grups de l’oposició que van fer-se enrere de l’aprovació del Codi.  Martínez retreu que el document ja estava aprovat i apel•la a la responsabilitat personal, i no de partit, en l’assumpció i compliment d’aquest codi.

Esteve Martínez, president de la Comissió Municipal Informativa sobre el Codi de Conducta i Bon Govern a l’Ajuntament de Mataró, molt decebut amb el paper d’alguns dels grups de l’oposició que van fer-se enrere de l’aprovació del Codi a última hora. Recordem que, en el moment de la seva aprovació, i arrel de les detencions de membres del CDR i l’aplicació del 155, quatre partits van decidir retirar el seu suport. El Codi es va retirar del ple però dies després l’alcalde David Bote el va aprovar per decret.

Responsabilitat personal de cada regidor

Martínez, també cap de grup municipal d’ICV-EUiA, ha recordat en l’espai La Conversa de Mataró Audiovisual que aquest Codi ja s’havia aprovat en la Comissió Informativa el 6 de març però després, es va voler fer un acte públic i portar-lo al ple, per dotar-lo de més visibilitat i transparència.
Esteve Martínez també apel•la a la responsabilitat personal, i no de partit, en l’assumpció i compliment d’aquest codi, pensat per als regidors del consistori però que es vol estendre a tota la corporació en general. Aquest Codi de Conducta i Bon Govern és, segons Martínez, un dels més avançats de tot l’estat espanyol.

Informa: Oriol Debat