Marco Fernández substitueix José Manuel López al capdavant del PP Mataró

José Manuel López posa punt i final a la seva etapa com a president del Partit Popular de Mataró. A causa de la pèrdua de representació dels populars al consistori mataroní en les darreres eleccions municipals, José Manuel López va reprendre la seva feina de mestre. Passats els mesos, s’ha adonat de la incompatibilitat horària entre les dues tasques i ha dit decidit dir adéu a la seva funció pública donant pas a un nou lideratge. Fent balanç de la seva trajectòria com a màxima cara visible del PP de Mataró durant gairebé 20 anys, José Manuel afirma haver viscut experiències positives i negatives. D’aquesta manera ho explicava als micròfons de Mataró Audiovisual.

L’encarregat de substituir-lo a partir d’ara serà Marco Antonio Fernández. Precisament, Fernández ha passat pel programa la Conversa d’aquesta casa i ha aprofitat per desfer-se en elogis cap al seu antecessor al càrrec. D’altra banda, ha destacat, sobretot, la capacitat que José Manuel va tenir per revertir la mala situació que vivia el partit arribant a assolir la xifra de 5 regidors.

Marco Antonio Fernández compta amb experiència dins de l’Ajuntament mataroní. De fet, va ser regidor entre els anys 2009 i 2013. Pel que fa al nou comitè directiu que l’acompanyarà, estarà format per persones d’edats molt diverses, des de joves a jubilats. A més, també procediran d’àmbits diferents com ara del món sindical . L’objectiu és arribar a aglutinar i donar a conèixer les necessitats de la ciutat.

Informa: L.Sanmiquel