×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Manifestació per a la unitat d'Espanya dissabte

Dissabte s’ha convocat una nova manifestació per la convivència catalana i espanyola i en favor de la unitat de tots els territoris espanyols. Els organitzadors asseguren que, després de la primera manifestació que van organitzar fa unes setmanes, creuen que l’actualitat els ha portat a aquesta segona, impulsada diuen, per la declaració d’independència al Parlament de Catalunya. Una manifestació que volen que sigui del tot pacífica perquè creuen que tothom hi té cabuda. 

En aquesta manifestació s’ha restringit l’ús d’algunes banderes per evitar, diuen, confrontacions. Des de l’organització diuen que qualsevol acte incívic serà exposat a les forces i cossos de seguretat de l’estat, en aquest cas els Mossos d’Esquadra. Respecte a les detencions dels consellers de la Generalitat d’ahir a la tarda i els respectius empresonaments, els partidaris de la unitat d’Espanya també s’hi va referir. 

La manifestació de dissabte està prevista per les cinc de la tarda i sortirà de la plaça de Rafael Casanova. S’hi ha convidat els partits polítics de l’Ajuntament de Mataró que, creuen els organitzadors, no tenen idees independentistes. Així s’hi espera la presència de Ciutadans, el Partit Popular i Plataforma per Catalunya, tal i com van fer en l’última manifestació i també s’ha enviat una invitació a títol personal a l’Alcalde de Mataró, David Bote.

Informa: M.Gómez / C.Sánchez