Majó: "El PSC no està trobant el seu lloc i Bote és ambigu"

L'ex alcalde Joan Majó, qui va deixar el PSC arran del suport socialista a l'aplicació del 155, considera que el PSC no està trobant el seu lloc en l'actual context de polarització. En una entrevista al Mataró al Dia ha assegurat que en el moment en què s'han radicalitzat les postures, al PSC li ha costat acceptar una desviació a la independència i sobretot saber mantenir un espai propi en la relació amb el PSOE. 

D'altra banda, i sobre el posicionament de l'alcalde David Bote, qui en tot aquest procés ha estat titllat de tebi o poc contundent, Majó ha afirmat que no li estranya "l'ambigüitat" en la postura de l'alcalde mataroní. Majó assegura que aquesta ambivalència es demostra mentre no estàs d'acord amb el que fa el partit però tampoc estàs prou en desacord com per voler-ho canviar. 

Durant l'entrevista Joan Majó també ha qualificat d'insòlites les detencions dels consellers cessats del govern de Puigdemont i afirma que aquest fet ha fet augmentar encara més la tensió i agreujar la fractura que afecta la societat catalana.

Informa: C. Sánchez

Tags: