Mònica Lora es posa a disposició del projecte de VOX

La regidora de Plataforma per Catalunya Mònica Lora afirma que es posarà al servei de VOX per tirar endavant qualsevol projecte polític que la formació engegui a la ciutat. A falta de conèixer si VOX es presentarà finalment a les properes eleccions municipals, Lora ha afirmat, que la seva intenció es seguir fent política de forma activa i poder-ho fer amb aquest partit. Així ho ha explicat a micròfons de Mataró Audiovisual, on també ha explicat, que els 8 anys que té d'experiència com a regidora a l'Ajuntament poden representar un actiu important de cara a un possible candidatura o projecte futur amb VOX.

Aquesta informació apareix després que Plataforma per Catalunya emetés fa uns dies un comunicat en el que feia pública la seva futura transformació de partit en Fundació. En aquest mateix comunicat el partit afirma que ja han complert el seu objectiu i que a dia d'avui hi ha noves eines per promoure i difondre les seves idees. En aquest sentit fan referència directa a VOX i conviden als seus militants i simpatitzants a afiliar's-hi.

Aquesta transició de partit a Fundació s'aprovarà el proper 16 de febrer en l'últim congrés de Plataforma per Catalunya com a partit.

 

Informa: A.Gual