Míriam Nogueras: "Volem aglutinar el màxim de sensibilitats per crear un projecte transversal"

Primeres paraules de Míriam Nogueras, des que aquest passat dimarts a la nit fos escollida alcaldable pel PDeCat, sota la marca Junts per Mataró. Nogueras, nascuda a Dosrius, però crescuda a Mataró és actualment diputada al Congrés. Ahir, Nogueras explicava a micròfons de Mataró Audiovisual, que la ciutat necessita fer un pas més per reforçar la seva capitalitat a nivell de comarca i convertir-se en un pilar dins de Catalunya.

Nogueras afirmava que arriba amb moltes ganes de treballar i aglutinar el màxim de sensibilitats, per tirar endavant el projecte de Junts per Mataró. Un projecte que ha de ser el màxim de transversal possible, per fer front, diu, a la situació d'excepcionalitat que s'està vivint.

Tot i alguns retrets que se li han fet arribar sobre el fet de no conèixer suficientment la ciutat per no haver viscut tota la vida a Mataró, Nogueras afirmava que el fet d'haver-se anat movent li ha donat una altra perspectiva, que podrà ser ara molt positiva per fer front al paper que li tocarà fer.

Nogueras va protagonitzar la tertúlia del cicle "Birres per la República", que organitzen des del local Molta Malta.

 

Informa: C.Sànchez/ A.Gual