Més de mil persones es manifesten per la unitat d'Espanya

Més de mil persones es manifesten per la unitat d'Espanya

Nova demostració de força de l'unionisme a Mataró. La segona manifestació en pocs dies per la unitat d'Espanya va congregar dissabte centenars de persones pels carrers de la ciutat lluint banderes espanyoles i senyeres. La manifestació va discórrer amb normalitat durant tot el trajecte. José Casado, un dels organitzadors de la de la mateixa va valorar molt positivament la mobilització organitzada a través d'un grup de whatsapp.

A la manifestació s'hi van sumar representants del PP, PxC i Ciutadans. La delegació més nombrosa va ser la del PP, encapçalada José Manuel López, cap del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Mataró i president local del partit. López va cridar els convocants a manifestar-se de nou davant l'Ajuntament el dia del proper ple municipal, el 16 de novembre. Mònica Lora, cap del grup de PxC va argumentar que els independentistes havien provocat la divisió de la societat catalana i mataronina. Per part de C's, va participar a la concentració el regidor mataroní Victor Paramés.

Durant la manifestació es van cridar eslògans com "No somos fachas, somos españoles" i "Puigdemont a la prisión". La manifestació va finalitzar davant l'Ajuntament amb tots els assistents corejant l'himne espanyol.

Informa: Pep Andreu, Joan Masriera