Més aparcament al Triangle Molins

El nou estacionament de cotxes de Triangle Molins ja és una realitat. Acabades les obres de la segona fase de pavimentació, el pàrquing té ara una capacitat per a 369 vehicles, amb places delimitades. El què significa que les obres permeten que ara s’hi aparquin al voltant d’una cinquantena de cotxes més. Una millora que ha estat ben rebuda pels veïns del barri de Molins, que consideren que la pavimentació permet millorar el barri, condicionar-lo i dotar-lo de més aparcament. 

L’espai, ubicat entre les rieres de Cirera i Figuera Major, i la ronda de Frederic Mistral ocupa una superfície de més de 13.000 metres quadrats, dels que més de 8.500 s’utilitzen com a aparcament. Abans, també s’havia delimitat el solar i construir una escala d’accés des del pas de vianants de la Riera de Cirera i la millora de l’enllumenat. Bones actuacions, segons els veïns, tot i que encara creuen que cal millorar altres aspectes del barri.

Ara queda una última fase, la tercera, que consisteix en habilitar una zona tancada per sobre de l’escullera, on hi anirà un correcan, al que s’accedirà des de Figuera Major. Un darrer projecte pressupostat en uns 48.300 euros.

Informen: M.Rodríguez/L.Barroso