Lorena Roldán (C's) demana des de Mataró més policia i millor distribuïda

Ciutadans demana més policia, més ben distribuïda pel territori i millor gestionada. Així ho va afirmar aquest cap de setmana la líder de formació taronja a Catalunya, Lorena Roldán en una reunió amb veïns del barri de Cerdanyola, en la que també hi van ser els diputats Carlos Carrizosa i Jean Castel i la cap del grup municipal Crisitina Sancho. Durant la trobada i passeig pel barri van poder conèixer de primera mà "la preocupació i por amb què viuen els veïns l'augment de l'ocupació il·legal i dels robatoris amb violència i intimidació". Així ho va afirmar Roldán, que també va destacar que la ràtio de policies per habitant de Mataró és de les més baixes de Catalunya.

Recordem que recentment un edifici sencer ocupat al barri de Cerdanyola va generar la reacció de l'Associació de Veïns del barri, que a petició d'un grup de veïns afectats va dirigir una instància a la Policia Local per poder procedir al desallotjament de l'edifici al més aviat possible. Des del barri afirmen que la situació s'ha tornat insostenible i relacionen l'edifici ocupat amb robatoris, agressions i amenaces als veïns.

La líder de Ciutadans a Catalunya també va posar de manifest que problemes de seguretat com els que s'estan vivint a Mataró s'estan reproduint en moltes altres ciutats catalanes com Reus o Santa Coloma de Gramanet i per aquest motiu reclamen que el govern de la Generalitat "adopti mesures urgents".

Informa: A.Gual