Les joventuts d’ERC reivindiquen un nou model d’oci nocturn al “Fes-te rebel”

Amb l’objectiu de debatre sobre joventut, feminisme i nous models de negoci, les joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya han celebrat aquest dissabte la tercera edició del “Fes-te rebel”, una jornada lúdica i festiva que reivindica el replantejament de l’oci nocturn a la ciutat. La plaça de Can Xammar ha acollit concerts, taules rodones i manifestos, tots organitzats pels joves i per a la resta de joves de la ciutat. Una franja d’edat molt present en aquest partit.

Durant l’acte també s’han presentat els candidats de Jovent Republicà a les llistes d’Esquerra Republicana del Maresme. Porta assegura que en aquest acte el partit només ha proporcionat suport logístic i que tota la resta és possible gràcies a la presència i l’empenta del jovent. Una franja d’edat, la dels joves, que considera implicada en política del que pot semblar.

Després d'haver denunciat amb persistència el masclisme que envaeix l’oci nocturn de Mataró, els organitzadors reivindiquen la importància d’espais lliures de discriminacions i plens del contingut polític que defensen.

Informa: L. Barroso / J.Méndez