×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Les antigues pistes de conduir seran un aparcament gratuït de més de 300 places

Les antigues pistes de conduir del carrer Galícia es reconvertiran en un aparcament gratuït de 315 places.  Un acord al qual es va arribar al ple del mes d’abril del 2017 i que es començarà a executar les pròximes setmanes. Entre les accions previstes per convertir el solar de 17.000 metres quadrats en una zona d’aparcament està previst que s’enderroquin les edificacions que hi ha al recinte, com la rampa i la caseta de l’entrada o els coberts, i se substituirà la reixa metàl•lica que no estigui en bon estat. A més, es canviarà el paviment malmès per les arrels dels arbres, s’obrirà un accés exclusiu per a vianants que donarà accés a davant de l’Hospital de Mataró i s’instal•laran 8 columnes d’enllumenat. Pel que fa a l’entorn que delimitarà l’aparcament, es farà una esbrossada i s’arranjaran els perímetres exteriors del solar. 

Unes obres que ha presentat aquest matí l’alcalde de Mataró, David Bote, acompanyat del cap del grup municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Mataró, José Manuel López. De fet, van ser els populars els qui van portar a aprovació la proposta de reconvertir les antigues pistes en un aparcament. Les obres tenen un cost de gairebé 80 mil euros i s’iniciaran el mes de juny. Es preveu que tinguin una durada de 8 setmanes.

Informa: S.Ruiz/J.Peñaranda/C.Sánchez