Laura Borràs: "La figura del mediador no és caprici sinó un acord del Parlament"

Tot i que encara no hi ha data per les ja anunciades eleccions al Parlament de Catalunya, les agrupacions locals dels partits comencen a portar a Mataró primeres figures polítiques. Aquest dimecres al vespre ha visitat Mataró la portaveu de Junts per Catalunya al Congrés espanyol, Laura Borràs. Ho ha fet acompanyada del diputat al Parlament Francesc de Dalmases, el president de Junts per Mataró Alfons Canela i l’ex alcalde de Mataró de Convergència i Unió, Joan Mora. Una cita que ha tingut lloc al Celler Castellví que s’ha omplert de gom a gom de militants i simpatitzants de la formació. En el marc de la visita Laura Borràs s’ha referit a la figura del mediador que alguns partits catalans reclamen en la taula de diàleg amb el govern de l’estat espanyol. Una figura que recorda “no és caprici de Junts per Catalunya sinó el compliment de l’acord del Parlament”.

La portaveu de Junts per Catalunya al Congrés espanyol també ha parlat de la importància de desencallar el conflicte polític amb l’estat per al conjunt dels ciutadans. Borràs ha assegurat que el president Torra ha fet un exercici de responsabilitat propiciant el compliment del tràmit per aprovar els pressupostos, que assegura, no poden continuar prorrogats. A més, ha assenyalat que cal no perdre de vista l'excepcionalitat d’aquest escenari d’eleccions permanent.

Abans de la xerrada feta al Celler Castellví, Borràs i Dalmases van visitar la Capella dels Dolors de la Basílica de Santa Maria, on van lamentar la cancel·lació del Festival Internacional d’Orgue.

Informa: C.Sánchez/L.Sanmiquel/C.Salad