L'ANC mobilitza 7 autobusos des de Mataró per la Diada

Un total de 7 autobusos sortiran aquest dilluns 11 de setembre de Mataró cap a “la Diada del si”, la manifestació que se celebrarà a Barcelona. Es tracta de 400 places que van quedar plenes fa dies. A més, cal sumar-hi dos dels 11 autobusos que sortiran d’Argentona, que també aniran plens de mataronins. A més són molt els ciutadans de la capital del Maresme que aposten per anar a Barcelona amb tren. Són dades que ha facilitat l’Assemblea Nacional Catalana a Mataró que també assenyala que ja s’han venut un 25 per cent més de samarretes que l’any passat, superant el miler d’exemplars. Unes samarretes que aquest any han estat elaborades al Maresme, i una part de la seva producció s’ha fet des de Mataró. 

Des de l’Assemblea Nacional Catalana de Mataró asseguren que es preveu una diada prèvia al referèndum especialment concorreguda. Els darrers esdeveniments polítics han enfortit el seguiment de la manifestació prevista per aquest dilluns. Escoltem de nou Mercè Colomer.

La conferència “Una cultura de lluita. El conflicte social i altres tradicions populars” de Manuel Delgado, que tindrà lloc aquesta tarda a partir de dos quarts de vuit al Saló de Sessions de l’Ajuntament, serà l’acte institucional que donarà el tret de sortida al programa en motiu en motiu de la Diada. Una programació que inclou la Ballada de Sardanes aquest vespre o la XXIII Cursa Popular de la Diada d’aquest diumenge. Dilluns tindrà lloc l’Ofrena floral institucional i de les entitats al monument de Rafael Casanova. Els actes organitzats a la ciutat amb motiu de la Diada es clouran el 16 de setembre amb una nova edició de la Mostra de Cultura Popular.

Per cert que Ciutadans ha enviat un comunicat per manifestar que no participaran a cap acte institucional de la Diada perquè consideren que els actes pretenen “dividir i no unir a tots els catalans”.