L'alcalde, satisfet amb el dispositiu policial de dissabte

L’alcalde, David Bote, comparteix la visió d’Unió de Botiguers i lamenta que les manifestacions que es van produir dissabte a la ciutat comportessin problemes en el funcionament habitual del centre de Mataró, però afirma que el més important era vetllar per la seguretat dels ciutadans, visitants i comerciants. Bote s’ha mostrat satisfet del dispositiu policial i per no haver hagut de lamentar cap mena de ferit, tenint en compte les tensions que hi havia dissabte a la tarda pels carrers del centre, amb la convocatòria de les dues manifestacions.

Els comerços i comerciants van ser els principals afectats pel dispositiu de seguretat de dissabte, tot i que Bote posa per davant la integritat de la ciutadania i celebra que la Fira d’Entitats es pogués dur a terme sense problemes.

D’altra banda, l’alcalde també ha explicat que l’Ajuntament ha de ser transparent i representar a tota la ciutadania, però ha condemnat els actes incívics i vandàlics: com la pintada que es va produir a l’estàtua de Mercuri, just davant de l’estació, i espera que no es tornin a repetir actes similars.

 

Informa: M.Rodríguez