L'alcalde insisteix en la voluntat d'arribar a un acord amb el Corte Inglés

L'Alcalde David Bote reitera la intenció del govern d'arribar a un acord amb el Corte Inglés per tal de convertir el solar de Can Fàbregas en una locomotora comercial. Així ho ha afirmat aquest matí en una entrevista al programa d'aquesta casa, El Mirador. Per ara el govern es troba valorant la reclamació emesa pel Corte Inglès perquè se li retorni el milió i mig d'euros corresponents a l'ICIO (impost de Construccions, Instal·lacions i Obres), tot i això, considera que aquest pas no té per què impedir l'entesa entre les dues parts. Davant les veus que asseguren que aquesta reclamació, podria obrir la porta a que el Corte Inglés demanés més endavant els 24 milions d'euros que va invertir en el solar, l'alcalde insisteix que aquest no és la situació actual. Afirma que aquest seria el pitjor dels escenaris, però que n'hi ha d'altres i que l'obligació del govern és treballar en aquest sentit.

Durant l'entrevista també s'ha parlat del Pressupost de 2019. En aquest sentit l'alcalde ha afirmat que la intenció és que se'n pugui fer l'aprovació definitiva la setmana vinent. Després de parlar amb alguns grups, afirma que la proposta inicial quedarà millorada. En aquest sentit cal tenir en compte l'acord que ja van signar en el seu moment el grup de govern i ICV-EUiA i Podem, per tirar endavant els números de 2019.

Durant l'entrevista, l'alcalde també ha fet referència a altres temes d'actualitat, com la situació d'inseguretat denunciada al barri de Rocafonda. En aquest sentit ha afirmat que ja s'estan prenent mesures, com ara destinar més Policia Local al barri, o treballar conjuntament amb l'Associació Venial per conèixer les necessitats del barri i poder plantejar solucions a mida.

Informa: A.Gual