L'accés de vehicles a la Riera quedarà limitat de 7 a 2/4 de 10 del matí

A partir del 10 de febrer l'Ajuntament començarà a aplicar les restriccions de trànsit a la Riera, recollides dins el Pla d'Impuls del Centre. La intenció és que la mesura es vagi aplicant fins a l'1 d'abril a manera de prova, amb la possibilitat d'anar-hi incorporant alguna millora, i que a partir d'aquí sigui ja definitiva. Aquest canvi en la circulació pel centre de la ciutat implicarà que l'accés de vehicles a la Riera es concentri a la franja de 7 del matí a 2/4 de 10. Més enllà d'aquesta hora els cotxes i vehicles de mercaderies no podran accedir al vial a excepció d'aquells veïns o veïnes que disposin d'un pàrquing, dels vehicles d'emergència o d'aquells que tinguin una autorització específica puntual.

Tota l'acció de càrrega i descàrrega de mercaderies que es vulgui fer a partir de 2/4 de 10 del matí s'haurà de fer a través de les 13 DUM que l'Ajuntament ha disposat al voltant del nucli històric de la ciutat. Les DUM estaran en funcionament de dilluns a dissabte de 8 del matí a 8 del vespre, a excepció de 4 d'elles que funcionaran també en diumenge: la de la plaça de les Tereses, Muralla de la Presó, muralla dels Genovesos i la Rambla.

Ahir totes aquestes mesures es van explicar a comerciants i veïns del centre en una sessió informativa que va omplir el cafè de Mar.

Informa: A.Gual/ M.Gómez