La tornada a escola després de Nadal s'endarrereix a l'11 de gener

Educació aposta per reprendre l'activitat lectiva l'11 de gener, enlloc del 8, per garantir més dies entre possibles contactes i el retorn a les aules

El dia 11 de gener serà el primer dia lectiu de l’any. El Departament d’Educació ha anunciat aquest matí que s’endarrereix la tornada a l’escola i que el retorn serà el dia 11, enlloc del 8, tal com estava previst. Així ho ha avançat el sindicat CCOO a través de les xarxes.

Una mesura que pretén donar més marge entre les dies en què hi ha hagut possibles contactes durant la celebració de les festes de Nadal amb la tornada a les aules. La voluntat es minimitzar el risc de contagi als centres educatius davant la possible exposició durant aquests àpats.

Si res canvia, els estudiants doncs acabaran aquest primer tram del curs el pròxim dilluns dia 21 i es reincorporaran a les aules el dia 11 de gener.

Està previst que d'Educació, Josep Bargalló, i la consellera de Salut, Alba Vergés, facin aquesta tarda una compareixença per concretar aquesta mesura.

Tags: