La possible moció de censura continua a mans dels comuns

La possible moció de censura a l'alcalde David Bote continua a les mans dels comuns. Ho ha constatat el cap del grup municipal d'ERC a Mataró, Francesc Teixidó. ICV va demanar un temps per acabar de decidir si feia decantar la balança per fer possible el cessament de Bote. Una decisió que també depenia del candidat que es presentés com a alternativa. Els ecosocialistes aposten pel cap del grup municipal d'ERC, Francesc Teixidó, que continua predisposat a tirar endavant aquest projecte.

De cara a les eleccions municipals que s'han de celebrar el 2019, Teixidó considera que es veuran afectades pels esdeveniments polítics i socials que estan tenint lloc a nivell nacional. En aquest sentit assegura que Mataró és la 8ena ciutat catalana i que per tant ha de tenir un paper més determinant en la construcció del procés cosntituent d'un nou país. 

Pel que fa a les eleccions del proper 21 de desembre, Teixidó confia que, com als comicis del 2015, tornin a guanyar les forces independentistes i es revalidi, un cop més, el projecte d'un nou país.

Informa: C.Sánchez/ O.Debat