La número 2 de VOLEM, Sarai Martínez, dimiteix i passa a ser regidora no adscrita

La fins ara número 2 de VOLEMataró Sarai Martínez presenta la seva dimissió i es desvincula formalment del grup municipal per passar a ser regidora no adscrita. Martínez és la segona de les tres regidores electes d’aquest grup que passa a ser no adscrita, després que ho fes l’agost del 2015 Anna Maria Caballero. L’anunci arriba després que la cap del grup municipal Montse Morón fes públic que la marca VOLEMataró es presentarà a les properes eleccions municipals sota el paraigües de Som Alternativa, el partit liderat per Albano Dante Fachín.

Sarai Martínez ha justificat la seva dimissió pel compromís amb PODEM –formació que inicialment estava darrera de la marca VOLEM-. Compromís que, assegura, vol mantenir portant aquesta formació a les properes municipals. A hores d’ara ja estan treballant en la creació d’una llista de confluència de formacions en la mateixa línia.

A la roda premsa d’anunci de la dimissió de Martínez hi ha fet acte de presència la regidora no adscrita Anna Maria Caballero, que ha estat mencionada pel representant de la direcció de PODEM Catalunya que ha assistit a l’acte. El representant de la formació ha destacat que el consistori mataroní manté amb les dues regidores no adscrites la representació del partit lila. Una manera d’agafar forces per al camí per a les municipals i marcar el futur de la candidatura.

C.Sánchez/M.Gómez