La gent gran a debat gràcies a la Marea Pensionista

La Marea Pensionista ha organitzat una assemblea oberta amb les polítiques de gent gran com a gran tema de debat sobre la taula. Els principals líders de les formacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals han participat del debat electoral i s’han sotmès a les preguntes de la Marea que els ha qüestionat, entre d’altres, per la sanitat, la mobilitat o l’estat de benestar. La Marea ha volgut entendre quines prioritats per la gent gran tenen previst cada un dels grups polítics.

La Marea Pensionista ha decidit que en un dels últims blocs del debat prenguessin la paraula els assistents al Centre Cívic del Pla d’en Boet, que és on ha tingut lloc. Així doncs, bona part del públic que omplia tota la sala, ha pogut traslladar preguntes a través d’una papereta als líders polítics.

Segons la Marea Pensionista la formació de Junts per Mataró no s’ha pronunciat a la petició que els feien d’assistir al debat i finalment no hi ha participat. Vox tampoc s’ha presentat a l’acte tot i que la seva líder, Mònica Lora, sí que ha excusat la seva presència.

 

Informa: M.Gómez / J.Monfort