La Fira de Consum Estratègic que promou l’ANC aterra a Mataró

ANC

L’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat la fira del consum estratègic. Durant tot el dissabte, la plaça de Santa Anna s’ha omplert d’entitats i negocis alternatius a les companyies de l’ÍBEX 35, el conjunt de grans empreses estatals que, segons l’ANC, han pres part de l’estratègia repressiva de l’estat espanyol contra Catalunya. Segons la membre de la secció local de l’ANC, Judit Rodergas, es vol afavorir l’economia local per davant de les grans corporacions estatals.

A la Fira, s’ha ofert informació per tal que cadascú pugui prendre les decisions més ajustades a les seves necessitats diàries en els àmbits de l’energia i el medi ambient, i les opcions de comerç de proximitat, l’economia circular o el cooperativisme, entre d’altres. Són, tal i com assegura la membre de l’ANC Mataró, Judit Rodergas, propostes de consum responsables amb una futura República catalana. Comerços i empreses que són de Catalunya i tenen la seva seu fiscal també aquí.

Amb aquest gest es vol potenciar  la creació d’estructures econòmiques que, per mitjà del comerç, potenciïn un teixit productiu català pròsper per si mateix i allunyat de la presa de decisions amb marcat caràcter polític. Les fires de consum estratègic són itinerants per a diversos municipis de Catalunya.

Informa: O.Debat/ J.Masriera

Tags: