La diputada Alícia Romero (PSC) lamenta que hi hagi polítics empresonats

La diputada mataronina del PSC Alícia Romero lamenta l'empresonament dels seus companys diputats. Durant l'espai La Conversa s'ha referit especialment a Oriol Junqueras i Josep Rull amb qui, ha assegurat, té més proximitat. Romero ha afirmat que estan pagant prèviament i per la via judicial, quan el que cal és determinar les seves responsabilitats polítiques. La diputada mataronina també ha explicat que aquests empresonaments estan situant la tensió en el centre de l'escenari polític. 

Pel que fa al panorama polític local, la diputada Alícia Romero ha assegurat que l'alcalde David Bote va començar el seu mandat amb un escenari molt complicat que l'ha portat a créixer política i professionalment. Segons detalla, Bote té a dia d'avui més clar quina ciutat vol i li atribueix valentia i proximitat.

Alícia Romero també ha assegurat que David Bote exerceix com a alcalde de tots i que malgrat els complicats escenaris polítics del darrer any, pot estar satisfet d'haver estat fidel a la seva ideologia.