La CUP presenta els principals eixos del seu programa electoral

La Cup Mataró ha presentat aquest dimarts els principals eixos del programa amb els que concorrerà a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Amb el lema “Som-hi! Mataró, municipi valent cap a la independència i la transformació”, la formació liderada per Carme Polvillo ha explicat un seguit de propostes agrupades en quatre grans blocs que es destaquen per colors. Un dels principals és el blau, en la que serà una aposta per l’economia al servei de les classes populars. La intenció dels membres de la CUP és gestionar i controlar públicament els serveis col·lectius.

La CUP assegura que vol viure en una ciutat verda, adaptada a l’entorn i que s’encamini cap al residu zero. També és una candidatura que aposta pel feminisme, la justícia social i fiscal i un habitatge digne. Aquest, de fet, és un dels punts destacats del programa, la problemàtica habitacional. Una Cup que assegura que vol vertebrar els Països Catalans des dels municipis.

Més enllà del programa, la CUP també ha donat a conèixer la totalitat de la llista. Maria Barba ocuparà la posició sis, el set serà per a Júlia Reniu i membres històrics com Juliana Bacardit, Joan Jubany o Josep Xaubet formen part d’una llista de 27 noms.

Informa: M.Rodríguez/O.Debat / G.Vila