La CUP impulsa a Mataró un acte en favor de la campanya "Free Anna Gabriel"

moment de l'intervenció de les exdiputades de la CUP Mireia Vehí i Eulàlia Reguant

"Al Maresme, engeguem la Resposta", sota aquest eslògan la CUP i diversos col·lectius de l'esquerra independentista de la comarca van organitzar  aquest passat divendres un acte de suport a Anna Gabriel i a la resta de polítics exiliats i empresonats. Una acte que va comptar amb la intervenció de les exdiputades de la CUP al Parlament Mireia Vehí i Eulàlia Reguant i en el que es va presentar el llibre "I parlarem de la vida". Un volum que recull conferències i discursos fets per Anna Gabriel i que destina els beneficis recollits, de forma íntegra, a la campanya "Free Anna Gabriel". 

Aquest és un dels diverses actes que s'han fet per tot Catalunya en pro de la campanya "Free Anna Gabriel". Una demostració més, explica Mireia Vehí, de la capacitat d'organitzar-se que ha demostrat tenir l'esquerra independentista i alternativa. En aquest sentit l'exdiputada al parlament, explicava que cal seguir persistint i consolidar un moviment antirepressiu a nivell global, ja que la repressió, diu, ha vingut per quedar-se.

L'acte va arrencar a 2/4 de 8 del vespre al Pati del Cafè Nou. Tot seguit es va fer un sopar popular solidari i la nit es va acabar amb els el concert de Carles Belda i Pau Benítez i l'actuació de PD Maza.

 

Informa: A.Gual