La Candidatura Unitària vol 3 mil signatures abans de Les Santes

Candidatura Unitària

La Plataforma que treballa per la Candidatura Unitària Republicana i Sobiranista a Mataró vol aconseguir recollir 3mil signatures abans de les Santes. El grup porta a hores d'ara recollides més de 1.000 signatures de ciutadans de Mataró, que donen suport a la proposta unitària. La voluntat és presentar aquests suports als partits sobiranistes de la ciutat com a raó de pes perquè es decideixin a formar aquesta llista conjunta.

Des del Grup promotor per la Candidatura Unitària Republicana i Sobiranista a Mataró asseguren que confien en la generositat dels partits per escollir qui seria el candidat d'aquesta llista integradora. En aquest sentit, afirmen que la voluntat és aconseguir tancar abans de les eleccions la candidatura conjunta perquè consideren que un pacte post electoral no té la mateixa solidesa.

Tot i que no descarten la celebració d'unes primàries per escollir candidat, no consideren que sigui un pas imprescindible en la seva tasca, sinó més aviat un instrument afegit. Pel que fa als tempos, ara per ara no es marquen data límit per descartar l'opció de la Candidatura Unitària.

Informa: C.Sánchez