La biblioteca del Triangle, una de les apostes culturals del PSC

El Partit socialista segueix amb els actes de campanya. En aquesta ocasió centrats en la cultura, en la creació d'una ciutat, diuen, d'oportunitats on tothom tingui dret a la cultura a la creació i al coneixement. El PSC aposta per tres línies d'acció. La primera és la de donar suport als creadors i entitats amb ajudes i excepcions fiscals per espais de creació i activitats culturals, així com un programa de suport i promoció dels artistes locals.

En segon lloc volen reforçar i posar en marxa nous equipaments com la presó o el cafè nou. També tirar endavant el desenvolupament urbà de la ronda Barceló per poder recuperar la farinera com espai cultural o la creació de la biblioteca del nord de la ciutat que s'ubicarà al Triangle del barri Cirera-Molins, a la reserva més gran de sòl per equipaments públics que queda a la ciutat.

Per últim l'alcaldable ha explicat que volen que la cultura sigui un motor econòmic i ho volen aconseguir aportant facilitats i ajudes perquè la indústria audiovisual esdevinguin una oportunitat per crear llocs de treball a la ciutat.

Informa: J.Peñaranda