La 2a edició dels Pressupostos Participatius augmenta la dotació en mig milió d'euros

La segona edició dels Pressupostos Participatius augmenta la dotació fins al milió d’euros, mig milió més respecte l’any passat. Ho ha anunciat aquest matí el regidor de Participació, Juan Carlos Jerez,  des de l’Escola Montserrat Solà, beneficiària d’un dels projectes de la primera edició dels Pressupostos Participatius. Una decisió que Jerez ha assegurat que ha estat consensuada per tots els grups municipals. Amb aquest augment de pressupost, també s’incrementa la dotació límit dels projectes, passant dels 250mil euros als 330mil. Una mesura amb la qual es vol facilitar que puguin entrar més projectes a aquesta segona edició, que l’any passat van quedar descartats per la seva quantia.

Tot i que els requisits seran iguals que els de l’any passat, aquesta segons edició dels Pressupostos Participatius no inclourà projectes que siguin inversions que haurien de ser obligatoris per a l’Ajuntament, com per exemple la reparació de voreres. Jerez ha argumentat que l’objectiu d’aquesta mesura és que es posin en marxa inversions de projectes singulars.

Des d’avui i fins el 7 de juny estarà obert el termini per recollir les propostes, que es podran realitzar a través dels Consells de ciutat, a través de la plataforma web Decidim Mataró o a través dels 30 punts d’informació repartits per la ciutat.

Informa: S.Ruiz