L’oposició facilita la modificació pressupostària per fer front a la crisi sanitària

covid-19

Tots els grups de l’oposició de  l’Ajuntament de Mataró van facilitar ahir al vespre l’aprovació de la modificació del pressupost d’aquest any per fer front a la lluita contra la Covid-19. L’anomenat “el primer pressupost de la lluita contra la pandèmia de la Covid-19 i de la reconstrucció social i econòmica de Mataró”, presentat pel govern municipal, va comptar amb les abstencions d’ERC-MES i Junts per Mataró i els vots a favor de Ciutadans. Els respectius portaveus dels diferents grups de l’oposició van coincidir en ressaltar la importància de destinar recursos econòmics per fer front a la pandèmia a la ciutat.

Per part d’ERC-MES, Francesc Teixidó va lloar el treball fet pel departament liderat per Juan Carlos Jerez per materialitzar el document que aborda la modificació del pressupost per lluitar contra la Covid-19. A més, també va destacar la necessitat de fer front a aquesta modificació dels comptes municipals.

Al seu torn, el portaveu de Junts per Mataró, Alfons Canela, també va felicitar a Jerez i el seu equip per la feina feta. Amb tot però, va demanar al govern municipal, format pel PSC i En Comú Podem Mataró, que siguin proactius en la seva gestió.

Per la seva banda, la portaveu de Ciutadans, Cristina Sancho, va argumentar el vot a favor de la seva formació degut, segons ella, a la bona entesa que hi ha hagut aquests mesos entre govern i oposició per fer front a l’emergència sanitària.

Finalment, el regidor d’Administració i Bon Govern, el socialista Juan Carlos Jerez, va refermar el seu compromís d’informar “dia a dia” als grups municipals sobre l’impacte de la crisi en l’àmbit municipal.

Informa: Ll.Arcal